Menu
Zoeken

MBO/HBO/WO Starter

De toekomst van techniek ligt in duurzame energietechnologieën. Binnen de meeste (technische) studies wordt hier veel over gesproken, maar nu heb je bijna of pas je bachelor of master binnen gehaald. Nu is het hoog tijd om aan de slag te gaan en binnen te stappen in de turbulente arbeidsmarkt. Linthorst heet je hierin graag welkom.

Functieomschrijving

In het Traineeship van Linthorst maak je kennis met technologische verduurzaming op het hoogste niveau. Een Traineeship betekent bij ons “het ontwikkelen en vormgeven van je eigen, passende functie". Je werkt namelijk op diverse vlakken mee aan ontwikkeling en vernieuwing van o.a. hotelketens, olympische zwembaden, zware industrieën, zorgcentra en honderden nieuwe woningen. Tijdens jouw Traineeship word je voorbereid op diverse werkzaamheden en hierin wordt uiteindelijk van jou verwacht dat je een specialisme ontwikkeld door middel van een studie of cursus.

Het Traineeship

Tijdens jouw Traineeship maak je kennis met Linthorst en Linthorst met jou. Op basis van je ervaring, je kennis en kunde, kracht en ambitie ontwikkelen we samen jouw Traineeship op maat. Je start in een uitdagende technische functie die bij je past en bij je opleidingsniveau aansluit. Zijn de werkzaamheden toch niet precies wat je verwacht en prefereer je een andere functie? Dan gaan wij samen ervoor zorgen dat je een andere plek krijgt binnen Linthorst. Als technisch trainee krijg je namelijk de ruimte om je eigen ambities waar te maken (denk aan wilde ideeën, verbeteringen of innovaties). Je werkt samen met enthousiaste collega’s die je hierin steunen en volgt met andere trainees een opleidingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling.

Wij willen innovatie

Productontwikkeling en innovatie zijn verweven in onze bedrijfscultuur. Onder andere het team Techniek voor de Toekomst is continu bezig met het onderzoeken van de markt, het bedenken van nieuwe toepassingen en het ontwikkelen van technieken en producten. Hier wordt gewerkt aan recente productontwikkelingen zoals de warmtepomp TT68 en het KAT systeem. Deze innovaties maken het mogelijk om panden te laten functioneren zonder gas, volledig all-electric. De ontwikkelingen van deze technieken zullen nooit stoppen en daarin betrekken wij onze Young Professionals.  

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk onze referenties.

Afhankelijk van jouw studie en interesses worden diverse uitdagingen aan je gegeven. Jouw functie staat bij ons (nog) niet zwart op wit en wij houden rekening met je kunnen, interesses en ambities. Maar we leggen de lat steeds hoger. Op den duur is het de bedoeling dat jij je specialiseert in het door jou gekozen vakgebied. Lijkt dit je wat én kan je volmondig ja antwoorden op de volgende vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Wil jij werken

  • In een dynamisch familiebedrijf waar innovatie, klantgerichtheid en samenwerking centraal staan?
  • De toekomstvisie gericht is op duurzaamheid?
  • Met meerdere zeer diverse projecten?
  • In een zeer open organisatie?
  • In een organisatie waar het uiten van ideeën zeer gewaardeerd wordt?

Standplaats/regio

Apeldoorn

Wij vragen

  • een recent afgeronde MBO/HBO/WO-opleiding in de richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde of een andere relevante studierichting
  • maximaal twee jaar werkervaring
  • enthousiasme nieuwe medewerkers
  • creatieve mee-denkers
  • initiatiefnemers om ons vooruit te helpen

 

Contact

Heb je vragen over traineeship bij Linthorst Techniek? Informeer naar de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met:

Jolanda de Bruin
HR manager werving & selectie
T 055 312 21 21
j.debruin@linthorsttechniek.nl

We zijn benieuwd naar je CV en motivatiebrief.

Direct solliciteren

Collega aan het woord

Arend-Jan Kamphuis Trainee duurzame collectieve woonvoorzieningen

Arend-Jan volgt bij Linthorst Techniek een management traineeship. Na zijn masteropleiding Sustainable Energy Technology (SET) aan de Universiteit van Twente wilde Arend-Jan zijn kennis van duurzame energietechnologie vergroten en een bijdrage leveren aan het verduurzamen van Nederland. “Kennis opdoen en delen en samen vorm geven aan de energietransitie. Dat vind ik belangrijk en is voor mij de reden waarom ik voor Linthorst Techniek heb gekozen”, vertelt Arend-Jan. “Installatietechniek zit in elk gebouw, iedereen profiteert er van, bewust of onbewust. Wat is er mooier dan deze dagelijkse leefomgeving te verduurzamen? Als installateur denk je mee met de klant en ga je op zoek naar het beste (duurzame) resultaat. Je kunt het hele proces met de klant doorlopen en anticiperen op vragen en eventuele twijfel. Het is mooi om te zien wat de beweegredenen voor verduurzamen zijn en hoe klanten daar op reageren.”

In de praktijk
“Momenteel ontwikkel ik rekensoftware om op individueel niveau investeringsanalyses te maken voor woonvoorzieningen met meer dan 50 wooneenheden. Door data te combineren en te vergelijken samen met andere variabelen per pand en klant, maken we op basis van de input diverse scenario’s. Alles met een doel: het verduurzamen naar all electric zo toegankelijk mogelijk maken. Vanuit de klant denken en de mogelijkheden optimaal benutten met de techniek van Linthorst, daar krijg ik energie van.”

Traineeship bij Linthorst Techniek
Weten waar je het over hebt, daarvoor moet je onderaan beginnen. In een management trainee heb je verschillende rollen en zie je wat er binnen een organisatie beweegt. Installatietechniek was maar een klein onderdeel van mijn studie. Bij Linthorst krijg ik de kans om via een management trainee te ondervinden wat er te grondslag ligt aan verduurzaming, het vak te leren kennen en technische kennis op allerlei vlakken mij eigen te maken. Daarnaast volg ik nu samen met een collega de opleiding Hogere installatietechniek (HIT), aldus Arend-Jan.” 

MailMapsBelSluit