Menu
Zoeken

WO Starter

Duurzame energie is een enorme groeimarkt in Nederland waar veel innovatie plaatsvindt. Ten aanzien van productontwikkeling en nieuwe business modellen.

Je heb nu bijna je bachelor of master binnengehaald. Nu is het hoog tijd om aan de slag te gaan en binnen te stappen in de turbulente arbeidsmarkt.

Wij Maken Energie heet je hierin graag welkom.

Functieomschrijving

Tijdens jouw Traineeship maak je kennis met Wij Maken Enerige en het zusterbedrijf Linthorst Tehchniek. Op basis van je ervaring, je kennis en kunde, kracht en ambitie ontwikkelen we samen jouw eenTraineeship op maat. Je start in een uitdagende  functie die bij je past en aansluit bij je opleidingsniveau.

Dit kan zijn in een meer technische rol, maar kan ook in een meer commerciele rol.

Zijn de werkzaamheden toch niet precies wat je verwacht en prefereer je een andere rol? Dan gaan wij samen ervoor zorgen dat je een andere plek krijgt binnen Linthorst. Als trainee krijg je namelijk de ruimte om je eigen ambities waar te maken (denk aan wilde ideeën, verbeteringen of innovaties). Je werkt samen met enthousiaste collega’s die je hierin steunen en volgt met andere trainees een opleidingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling.

Wij willen innovatie

Ondernemerschap, productontwikkeling en innovatie zijn verweven in onze bedrijfscultuur. Onder andere het team Techniek voor de Toekomst is continu bezig met het onderzoeken van de markt, het bedenken van nieuwe toepassingen en het ontwikkelen van technieken en producten. 

Hier wordt gewerkt aan recente productontwikkelingen zoals de warmtepomp TT68 en het KAT systeem. Deze innovaties maken het mogelijk om panden te laten functioneren zonder gas, volledig all-electric. De ontwikkelingen van deze technieken zullen nooit stoppen en daarin betrekken wij onze Young Professionals. 

En wordt gewerkt aan de opschaling van ons eigen energiebedrijf.  

Standplaats/regio

Apeldoorn

Wij vragen

  • een recent afgeronde WO-opleiding in de richting Werktuigbouwkunde,Technische Bedrijfskunde of een andere relevante studierichting
  • enthousiasme nieuwe medewerkers
  • creatieve mee-denkers
  • initiatiefnemers om ons vooruit te helpen

 

Contact

Heb je vragen over de functie? Neem dan vrijblijvend contact op met:

Afdeling Personeelszaken
T 055 312 21 21
E personeel@wijmakennenergie.nl

 

We zijn benieuwd naar je CV en motivatiebrief.

Direct solliciteren

Collega aan het woord

Arend-Jan Kamphuis Trainee duurzame collectieve woonvoorzieningen

Arend-Jan volgt bij Linthorst Techniek een management traineeship. Na zijn masteropleiding Sustainable Energy Technology (SET) aan de Universiteit van Twente wilde Arend-Jan zijn kennis van duurzame energietechnologie vergroten en een bijdrage leveren aan het verduurzamen van Nederland. “Kennis opdoen en samen vorm geven aan de energietransitie. Dat vind ik belangrijk en is voor mij de reden waarom ik voor Wij Maken Energie heb gekozen”, vertelt Arend-Jan. “Installatietechniek zit in elk gebouw, iedereen profiteert er van. Wat is er mooier dan deze dagelijkse leefomgeving te verduurzamen? Als installateur denk je mee met de klant en ga je op zoek naar het beste (duurzame) resultaat. Je kunt het hele proces met de klant doorlopen en anticiperen op vragen. Het is mooi om te zien wat de beweegredenen voor verduurzamen zijn en hoe klanten daar op reageren.”

In de praktijk
“Momenteel ontwikkel ik rekensoftware om op individueel niveau investeringsanalyses te maken voor woonvoorzieningen met meer dan 50 eenheden. Door data te combineren en te vergelijken met andere variabelen per pand en klant, maken we op basis van de input diverse scenario’s. Alles met een doel: het verduurzamen naar all electric zo toegankelijk mogelijk maken. Vanuit de klant denken en de mogelijkheden optimaal benutten met de techniek van Linthorst, daar krijg ik energie van.”

Traineeship bij Linthorst Techniek
Weten waar je het over hebt, daarvoor moet je onderaan beginnen. In een management trainee heb je verschillende rollen en zie je wat er binnen de organisatie beweegt. Installatietechniek was maar een klein onderdeel van mijn studie. Hier krijg ik de kans om via een management trainee te ondervinden wat er te grondslag ligt aan verduurzaming, het vak te leren kennen en techniek op allerlei vlakken eigen te maken, aldus Arend-Jan.” 

MailMapsBelSluit