Menu
Zoeken

Ontwikkelaar Duurzame Energiesystemen

Voor ons Warmtebedrijf zijn wij op zoek naar een Ontwikkelaar. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het begeleiden van ontwikkelprojecten en tenders voor de ontwikkeling en exploitatie van energiesystemen (ESCO's).

Wij zijn een snel groeiend familiebedrijf in de techniek. Wij onderscheiden ons door innovatie, kennis intensiviteit binnen het eigen bedrijf en klantgerichtheid.  Binnen het bedrijf ontwikkelen wij innovatieve technische concepten welke ondersteund worden door eigen productontwikkelingen zoals de hoge temperatuur warmtepomp, het KAT systeem (Kitchen Air Technologie) en energiesimulatie tools in gebouwde omgeving. Deze innovaties passen wij toe in integrale innovatieve klant-proposities gericht op verduurzaming. 

Functieomschrijving

Je vertaalt de behoeftes van de klant naar een optimaal winnend concept en business case. 

In deze functie werk je samen met ons ontwerp team en de klant, veelal projectontwikkelaars en adviseurs.

Afhankelijk van je competenties en drijfveren ben je commercieel actief of heb je meer een techische functie invulling. Basis vereiste is dat je ondernemend bent en goed kan samenwerken.

Standplaats/regio

Apeldoorn

Wij vragen

Je hebt een relevante opleiding op hbo- of wo-niveau afgerond en minimaal 5 tot 8 jaar werkervaring in dit vakgebied. 

Wij bieden

Werken bij Wij Maken Energie betekent werken bij een betrouwbare, financieel stabiele organisatie met een open en collegiale sfeer. Een organisatie waarin innovatie en vakmanschap elkaar versterken. Een persoonlijke benadering en passie voor techniek zijn de bouwstenen van ons beleid. De medewerkers van Linthorst zijn betrouwbaar, innovatief, collegiaal, open en gedreven en wij zoeken dito collega’s. Wij vragen veel van je, maar we bieden ook veel. Je krijgt alle kansen om je te ontwikkelen en je hebt volop studiemogelijkheden.

  • ​marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden
  • auto, telefoon, laptop, ipad
  • professionele en informele werkomgeving met enthousiaste collega’s

Contact

Heb je vragen over de functie? Neem dan vrijblijvend contact op met:

Jolanda de Bruin
HR manager werving & selectie
055 312 21 21
j.debruin@linthorsttechniek.nl

 

Direct solliciteren
MailMapsBelSluit