Menu
Zoeken

Adviseur Verduurzaming Bestaande bouw

Wij zijn een snel groeiend familiebedrijf in de techniek. Wij onderscheiden ons door innovatie, kennis intensiviteit binnen het eigen bedrijf en klantgerichtheid. Het bedrijf zeer plat georganiseerd met weinig ‘management lagen’ en zonder bureaucratie. Binnen het bedrijf ontwikkelen wij innovatieve producten die wij toepassen in de verduurzaming van de bestaande bouw.

Functieomschrijving

Je vertaalt de behoeftes van de klant naar passende aanbieding. Hierbij werk je intensief samen met het ontwerp team en ketenpartners.

Standplaats/regio

Apeldoorn

Wij vragen

Wij zijn op zoek naar de ervaren professional die zijn commerciële vaardigheden weet te combineren met technische know how. Je hebt enthousiasme, durf en een gezonde portie doorzettingsvermogen. Je ziet kansen en bent in staat deze te realiseren.

  • Minimaal 5 tot 8 jaar werkervaring in dit vakgebied
  • Je beschikt over de benodigde technische kennis 
  • Een teamplayer met goede communicatieve en sociale vaardigheden

Wij bieden

Wat mag je van ons verwachten?
Werken bij Wij Maken Energie betekent werken bij een betrouwbare, financieel stabiele organisatie met een open en collegiale sfeer. Een organisatie waarin innovatie en vakmanschap elkaar versterken. Een persoonlijke benadering en passie voor techniek zijn de bouwstenen van ons beleid. De medewerkers van Linthorst zijn betrouwbaar, innovatief, collegiaal, open en gedreven en wij zoeken dito collega’s. Wij vragen veel van je, maar we bieden ook veel. Je krijgt alle kansen om je te ontwikkelen en je hebt volop studiemogelijkheden.

  • ​marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden
  • auto, telefoon, laptop, ipad
  • professionele en informele werkomgeving met enthousiaste collega’s

Contact

Heb je vragen over deze functie? Neem dan vrijblijvend contact op met:

Jolanda de Bruin
HR manager werving & selectie
055 312 21 21
j.debruin@linthorsttechniek.nl

Direct solliciteren
MailMapsBelSluit