Menu
Zoeken

Adviseur Verduurzaming - Bestaande bouw

Met een rugzak vol ervaring ontwikkelt Wij Maken Energie zelf unieke én gepatenteerde energiesystemen. Met een eigen R&D afdeling staat onze organisatie garant voor techniek en innovatie welke we direct kunnen toepassen. Zo helpen wij onze klanten om hun wijk of complex gasloos te maken en ontwikkelen, realiseren én exploiteren wij ook complete duurzame energieprojecten voor nieuwbouw.

Wij Maken Energie is een snel groeiend en bevlogen familiebedrijf; geen adviesbureau of onderzoeksbureau maar een organisatie die daadwerkelijk verduurzamingen realiseert en snel impact maakt op de energietransitie. Als onderdeel van de ‘Linthorst Groep’ (o.a. Linthorst Techniek en Tecco Group) heeft Wij Maken Energie een stevig fundament met 500 gedreven collega’s.

Ga je bij ons aan de slag? Dan mag je dagelijks meedenken en innoveren zodat deze klanten de best mogelijke oplossing ervaren. Zo laten we niet alleen ons bedrijf groeien maar mag jij ook je zelf steeds weer uitdagen om jouw technisch talent te ontwikkelen.

Functieomschrijving

Als Adviseur Duurzame Energie ben jij gespecialiseerd in verduurzaming van grotere bestaande bouwcomplexen of wijken: ‘Het gasloos maken van de bebouwde omgeving met duurzame techniek’.

Je hebt vaak te maken met ontwikkelaars, woningcorporaties, VVE’s en weet hun wensen zo in kaart te brengen dat het best passende duurzame energiesysteem wordt toegepast.

Aan jou de taak om de beschikbare technische oplossingen af te wegen en te analyseren om te komen tot een systeemontwerp en aanbieding. Samen met je collega’s faciliteer je het hele proces; van intake, analyse tot het bespreken van de oplossing met de klant en de overdracht naar de uitvoerende projectmanagers. Dit is dus jouw ideale baan als je houdt van techniek én het is een pré als je ook nog eens een commerciële drive hebt.

Wij vragen

 

 • WO/HBO werk- en denkniveau
 • Starter tot 8 jaar werkervaring (als starter wil je snel veel leren!)
 • Affiniteit en kennis van duurzame technieken
 • Je bent een teamplayer
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Een positieve, flexibele mindset

Wij bieden

Wij garanderen je een hypermoderne werkplek binnen een gezonde organisatie. Je vindt collega’s met ongekende passie voor techniek maar ook gevoel voor humor. We werken hard maar maken ook graag tijd voor leuke dingen zoals een jaarlijks tuinfeest, zomerborrel, kerstdiner en een ontzettend actieve personeelsvereniging.

De feiten op een rijtje:

 • Marktconform salaris met ruimte voor groei
 • Laptop, iPad, telefoon en auto (afhankelijk van senioriteit)
 • Winstuitkering
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Flexibele werktijden
 • Faciliteiten om op afstand te werken

Solliciteren?

Heb je vragen over de functie of wil je direct solliciteren?

Afdeling Personeelszaken
T 055 312 21 21
personeel@wijmakennenergie.nl

Collega aan het woord

Joel Franken Adviseur Duurzame Energie

Joël Franken (26) is sinds 2018 werkzaam bij Wij Maken Energie. Hij volgde de studie Sustainable Energy Technologie aan de Universiteit Twente. Met technische en bedrijfseconomische kennis is hij in staat om tot verrassende oplossingen te komen.

‘Mijn missie is om op vernieuwende wijze een maatschappelijke bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst voor Nederland. Ik ben onderdeel van de innovatieve organisatie ‘Wij Maken Energie’ waar ik me dagelijks bezig houdt met de ontwikkeling van niet eerder vertoonde technieken om een gasloos Nederland te realiseren.

Ik ontwikkel, modelleer en patenteer innovaties binnen ons R&D team. Hierbij worden de grenzen van de techniek opgezocht en hier soms overheen gegaan. Dit loopt parallel aan mijn werkzaamheden om als ontwikkelaar aan concrete verduurzamingsopgaves van de bestaande bouw te werken. Denk hierbij aan het gasloos maken van flats, zorgcomplexen of complete wijken. Bij een goede businesscase en de juiste technische randvoorwaarden kan hetgeen ik ontwikkel direct in de praktijk toegepast worden. De kennis die ik hiermee heb opgedaan heb ik zelfs onlangs nog mogen delen op een congres als spreker namens Wij Maken Energie.

Ik hou van uitdaging en wil snel veel leren. Wij Maken Energie biedt mij deze mogelijkheden. Het is een zeer dynamische werkomgeving die nooit stilstaat.’’

MailMapsBelSluit