Menu
Zoeken

Adviseur Duurzame Energie - Nieuwbouw

Wij Maken Energie ontwikkelt zelf unieke én gepatenteerde energiesystemen. Wij zijn een snelgroeiend familiebedrijf en onderdeel van de Linthorst Groep (Linthorst Techniek en Tecco Group). Samen hebben wij al jarenlang ervaring met integrale technische conceptontwikkeling. Wij ontwikkelen de techniek niet alleen, maar kunnen deze ook zelf toepassen. Wij ontwikkelen, realiseren én exploiteren complete duurzame energieprojecten voor nieuwbouw. En helpen ook onze relaties om hun bestaande wijk of gebouw te verduurzamen en volledig gasloos te maken.  

Hierbij houden wij niet alleen rekening met de wensen van de opdrachtgever en de eindgebruiker maar kijken we ook hoe we onze eigen innovaties toe kunnen passen. Wij ontwikkelen namelijk zelf innovatieve duurzame energieconcepten en hebben unieke warmtepomptechnieken in huis. 

Wij geloven dat een nauwe samenwerking in de keten zorgt voor een optimaal resultaat met waarde voor iedereen.  

Functieomschrijving

Als adviseur duurzame energie ben jij hét aanspreekpunt voor ontwikkelaars en gebouweigenaren. Zij staan voor de uitdaging om hun project op een duurzame manier van warmte, warm tapwater en koude te voorzien. Jij bent namens Wij Maken Energie hun kennispartner als het gaat over de mogelijke oplossingen. Je bent goed in staat hun behoeften te identificeren en samen met je collega’s te vertalen naar een optimaal technisch ontwerp en een concrete aanbieding.  

Samen met je collega’s faciliteer en bewaak je het hele proces, van intake en analyse tot opdracht en daarna de overdracht naar de uitvoerende projectmanager. Dat betekent dat je naast dat je veel klantcontact hebt, je ook veel tijd bezig bent met de ontwikkeling en uitwerking van business cases.  

Wij vragen

Je bent een proactieve, innovatieve en klantgerichte teamplayer. Je creëert kansen en sluit deals waar alle partijen meer dan tevreden mee zijn. Je denkt mee in verbeterkansen, bent ondernemend en een echte verbinder. Het is ook belangrijk dat je je hand niet omdraait voor het nauwkeurig uitwerken van een aanbieding en zorgen voor accurate vastlegging van afspraken.  

 • WO/HBO werk- en denkniveau 
 • Affiniteit met en kennis van duurzame energieoplossingen 
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden 
 • Een enthousiaste, flexibele mindset 
 • Relevante werkervaring is een Pre 

Wij bieden

Wij garanderen je een moderne werkplek binnen een gezonde organisatie. Je hebt collega’s met ongekende passie voor techniek maar ook gevoel voor humor. We werken hard, maar maken ook graag tijd voor leuke dingen zoals een jaarlijks tuinfeest, een zomerborrel en een kerstdiner. Om tussendoor even samen te ontspannen hebben we een sfeervol werkcafé met goede koffie, waar ook de vrijdagmiddagborrel plaatsvindt.  

En verder bieden wij: 

 • Marktconform salaris met ruimte voor groei 
 • Laptop, iPad, telefoon en auto (afhankelijk van senioriteit) 
 • Winstuitkering 
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden 
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen 
 • Flexibele werktijden 
 • Faciliteiten om op afstand te werken (standplaats is Apeldoorn)

Solliciteren?

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Karlijn Wisse (directeur Wij Maken Energie) via 06-30115892.

Wil je direct solliciteren? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via personeel@wijmakenenergie.nl.

Collega aan het woord

Sjoerd Tuinstra Projectontwikkelaar Duurzame Energie

Sjoerd Tuinstra (30) is sinds 2021 Projectontwikkelaar Duurzame Energie bij Wij Maken Energie. Hij volgde de studie SBI (Science Business & Innovation) aan de VU Amsterdam en kwam, nadat hij bij diverse andere energiebedrijven had binnen gekeken, bij Wij Maken Energie terecht. Nu voelt hij zich als een vis in het water:

“Ik ben de schakel tussen de klant en mijn collega’s op kantoor. Hier ben ik verantwoordelijk vanaf het initiële voorstel tot aan het uiteindelijk sluiten van de deal. Ik werk in een hecht team van jonge ambitieuze mensen en voel dat we aan de vooravond staan van een enorme transitie. Hoe geweldig is het om daar aan bij te mogen dragen? Ik krijg hier namelijk de vrijheid om op eigen titel verbeteringen en innovaties toe te passen binnen mijn klantcase zodat zowel de techniek als het financiële vraagstuk precies klopt. Het voelt elke keer weer als een succes als dit uiteindelijk zorgt voor een tevreden opdrachtgever. Zo staat niet alleen onze organisatie voor innovatie maar krijg je ook nog eens de kans hier zelf aan bij te dragen en jezelf steeds weer uit te dagen. En dat wordt ook wel echt van je verwacht; je denkt mee over de toekomst van Wij Maken Energie. Samen zorgen we voor impact op de energietransitie van Nederland. En daar krijg ik dan weer energie van.” aldus Sjoerd

MailMapsBelSluit